Zaterdag, 17 maart 2018

Beste voetballers en veiligheidskundige,

Hierbij het eerste verslag van SV Terheijden 35+. Na het dramatische nieuws van vorige week waarbij ons verteld werd dat we niet ingeschreven zijn voor de competitie, hebben we besloten onderling wat partijtjes te gaan voetballen en wat vriendschappelijke wedstrijden in te gaan plannen. Gisteren was het zover, na een zaal gereserveerd te hebben bij AGPO racketcentrum in Breda hebben we onderling bijna 1,5 uur indoor soccer voetbal gespeeld.

De 6 stoeltjes voor het publiek bleven helaas nog leeg, maar na de wervelende voetbalshow verwachten we de eerstvolgende keer een uitverkochte zaal. Voor deze gelegenheid werd een gastspeler, Theeuw Lodewikus, gevraagd die zelfs in de 3de helft nog probeerde te scoren.

Na de warming-up van 30 seconden waarbij doelman Rauf, alias de gebleekte Onana, direct flink ‘onder vuur’ werd genomen konden we beginnen. Na minder dan een minuut spelen was het Henk die zich als NAC-speler Umar Sadiq door de verdediging slalomde en vervolgens beheerst afrondde, doelman Rauf was kansloos en kon de eerste bal uit het net gaan vissen. Wat daarna volgde was een weergaloze voetbalshow, Jan Vugt, alias Lambik, liet zien dat hij, behalve bij de vrouwtjes, ook nog steeds op oudere leeftijd op het veld kunt schitteren. Ook Helmuth die nog niet veel gevoetbald heeft paste zich snel aan het niveau aan. Jurgen die nu de looks heeft van Ronaldo (en hiermee bedoelen we de oud PSV ’er) stond telkens goed opgesteld en liep geen meter teveel. Zelfs na afloop, onderweg naar zijn Rosa, had hij nog energie voor 10 zei hij. Giel Snoeren, alias de Messi van de Moerdijkseweg, was iets te enthousiast en kreeg tijdens de wedstrijd last van zijn knie. Het mocht de pret niet drukken want ondertussen regende het doelpunten aan beide kanten.

Na een korte break werd er gewisseld van helft, behalve Rauf die als doelman bleef staan. In de 2de helft was het vooral de onvermoeibare Dre die lastig te bespelen was, met zijn enorme loopvermogen zorgde hij voor veel gevaar. Na nog wat schitterende doelpunten over en weer en fantastische saves besloten we na ruim een uur te hebben gevoetbald dat het mooi was geweest.

Na ons te hebben opgefrist zijn we nog wat drankjes gaan nuttigen bij onze andere sponsor Café de 7de hemel. Ook hier werd er flink gescoord, alleen nu voornamelijk biertjes en bittergarnituur. Rauf heeft zich weer eens tegoed gedaan aan de nootjes, deze waren niet aan te slepen voor hem. Rond middernacht sloten we de eerste voetbalavond succesvol af.

De 2de voetbalavond staat gepland op vrijdag 6 april. Onze grote leider Jurgen zal hiervan een verslag gaan schrijven zodat jullie onze voetbalavonturen kunnen blijven volgen.

Tot dan!

Sv Terheijden 35+

 

NIEUWS

Op vrijdag 23 februari 2018 is het definitieve startsein gegeven aan de sponsoring van de lokale voetbalvereniging Terheijden.

Het elftal mag zich in nieuwe trainingsjacks steken die gesponsord worden door Knowledge4you. Het elftal gaat dit jaar in maart starten met de eerste wedstrijd.

De vereniging gaat maandelijks de sponsorpagina bijhouden.

Wij houden u op de hoogte van het wedstrijdschema en de prestaties van de club.